Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Ook zijn wij op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.

De garantietermijn is gebaseerd op de normale levensduur van het product. Bij ons zal dat bij de meeste producten betekenen dat u twee jaar garantie heeft.

Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.

Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

Uw garantierechten houden onder andere in:

  • Reparatie
  • Vervangend product
  • Teruggave van uw geld

Dit is afhankelijk van hoe er met het product wordt omgegaan. Is er schade of een mankement aan een product dat te wijten is aan niet deugdelijk gebruik (waterschade, deuken etc.) dan kunnen wij mogelijk wel kosten doorrekenen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar support@starjoyproducts.com. Wij zullen gezamenlijk proberen om tot een redelijke oplossing te komen. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie

Hoe?

Meld uw klacht of gebreken aan het product aan via support@starjoyproducts.com. Wij zullen zo spoedig mogelijk hierop reageren. Benoem altijd in uw mail:

  • Uw naam, contactgegevens en bestelnummer
  • Het product waarover de klacht gaat
  • Een (zo uitgebreid mogelijke) omschrijving van het probleem