Herroepingsrecht/retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wil sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U kunt geen gebruik maken van dit recht bij de games die verzegeld zijn en de verzegeling is verbroken. Dit mag niet geretourneerd worden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Meld uw retour aan door ons een mail te sturen op support@starjoyproducts.com. 

Benoem altijd de volgende zaken in uw retouraanmelding:

 • Uw naam, contactgegevens en bestelnummer
 • Naam van het product

Deze kosten zullen voor een brievenbuspakket 2,95 bedragen en 3,95 voor retourneren (dezelfde prijzen als voor de heenzending). Maar let op: als uw reden van retour ligt aan een eventueel gebrek vanuit ons (verkeerd product geleverd, niet werkend product geleverd etc.), dan zullen wij dit WEL vergoeden en is retour kosteloos. Dit dient u wel aan te tonen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  U kunt tevens het herroepingsformulier gebruiken, die te vinden is op onze site onder de algemene voorwaarden onder bijlage I. Dit is echter optioneel, een retour dat aangemeld wordt via de mail is voldoende om gebruik te maken van uw herroepingsrecht. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. 

Het is logischerwijs noodzakelijk dat u uw nieuwe product uitprobeert. Houd hierbij rekening dat als een behandeling van de zaak verder is gegaan dan noodzakelijk om de aard, de kenmerken en de werking daarvan vast te stellen en er eventuele gebreken ontstaan, wij de waardevermindering van het product aan u doorberekenen.

Wat mag ik niet retourneren?

 • Producten die verzegeld zijn (onze games), dit staat tevens aangegeven op de productpagina
 • Cadeaubonnen en -kaarten

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Modelformulier voor herroeping 


Stappenplan retourneren

 1. Kijk als allereerst of er voldaan is aan de retourvoorwaarden.
 2. U kunt dan uw retour aanmelden door ons te mailen op support@starjoyproducts.com. U kunt ook gebruik maken van het modelformulier die op deze pagina gelinkt staat. Indien er bepaalde omstandigheden zijn zoals een verkeerd product of te late levering, verzoeken wij u graag om dit te vermelden. Op deze manier kunnen wij u beter ondersteunen. U bent overigens wettelijk niet verplicht de reden van uw retour te vermelden.
 3. Wij zullen uw retour zo snel mogelijk verwerken. U zult dan een mail ontvangen met de betaling van de retourkosten en ontvangt daarna een label. Ook zullen in de mail instructies staan betreffende het retourneren.
 4. Print deze label en plak dit op de doos. Zorg dat u dit goed inpakt om eventuele transportschade te voorkomen.
 5. Breng het pakket naar een PostNL-locatie en laat de barcode scannen. U hoeft niet op locatie te betalen. Doe dit binnen 14 dagen na het aanmelden van uw retour.
 6. Na het afleveren zult u een bewijs krijgen. Bewaar deze goed, hierop staat de track & trace code. Daarnaast kan het retourpakket altijd verloren raken onderweg. Het is dan van belang dat u het afleverbewijs (of ander bewijs) aanlevert om aan te tonen dat u het product echt heeft afgeleverd.
 7. U zult een mailtje ontvangen als uw retour aangekomen en verwerkt is.
 8. Wij zullen het aankoopbedrag en verzendkosten terugstorten binnen 5 werkdagen.

 


 

Annuleren

Het is mogelijk uw bestelling te annuleren indien u het pakket nog niet verzonden is. Bestellingen die voor 15:00 zijn geplaatst worden dezelfde dag nog ingeleverd bij PostNL. Hierdoor kan het pakket al verzonden zijn, maar komt uw verzoek later binnen. Om ons snel te bereiken raden wij u aan ons een WhatsApp bericht te sturen op 06-20886030.

Mocht het te laat zijn is het altijd nog mogelijk het artikel te retourneren. Let dan wel op dat retourkosten voor eigen rekening zijn.